The smart Trick of ayakkabi iş ilanlari That Nobody is Discussing

Wiki Article

Kaynak işinin doğası gereği, ağır metallerin, sıcak cisimlerin ve kesici aletlerin kullanıldığı bir iş olduğundan, bu ayakkabılar sağlamlık, aşınma direnci ve koruma sunma açısından son derece önemlidir.

Spor ayakkabı tasarımıyla rahat bir kullanım sunar. Esnek yapısı sayesinde gün boyu kolay hareket imkanı verir. El işçiliği ile üretilen ayakkabı, dayanıklı malzemesi sayesinde uzun süre sorunsuz şekilde kullanılır. Bağcıklı kapaması sayesinde rahat giyilip çıkarılır. Nefes alan yapısı ayakların terlemesini engeller, serin ve kuru kalmasını sağlar.

Ayakkabının iç kısmında bulunan antistatik iç tabanlık, ayak anatomisine uygun olarak tasarlanmıştır. one hundred dansite sünger ile lamine edilmiş bu tabanlık, ayağın şeklini alarak tam destek sağlar.

Beden 37Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 38Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 39Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 40Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 41Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 42Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 43Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 44Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 45Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 46Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor two'ci Ayakkabıda Ekstra three hundred Tl indirim 1 Adet

Aşağıda en iyi iş ayakkabısı modelleri ve çOkay satan iş ayakkabı çeşitleri vardır. Bunlar içerisinden çalıştığınız iş kolu ve alanda kullanabileceğiniz olanları satın alın. Güvenlik belge ve sertifikalarına sahip iş ayakkabısı sizi en iyi biçimde korur.

Burun kısmı darbelere karşı ekstra koruma yaratan özel ayakkabıları fiyat karşılaştırması yaparak incelemeye dikkat etmelisiniz. Öte yandan taban kısmı ile dikkat çeken çelik burunlu iş ayakkabısı seçenekleri de dimension sunulur.

Çelik burunlu eğitmenler erkek güvenlik ayakkabıları hafif nefes güvenlik eğitmenleri kadın delinme geçirmez iş ayakkabısı rahat lIndustrial ayakkabı

Sıcaklık Direnci: Yüksek sıcaklık veya soğUnited kingdom ortamlarda çalışanlar için, sıcaklık değişimlerine dayanıklı malzemelerden yapılmış ayakkabılar gereklidir.

Genellikle deri veya sentetik malzemeler kullanılarak üretilirler. Bu malzemeler, ayakkabıları iş ayakkabısı giyemez raporu örneği kırışmaya veya delinmeye karşı korur ve ayakları dış etkenlerden korur.

Düşük yoğunluklu orta taban iş ayakkabısı adana hafif ve esnekliğin yanı sıra topuk şoklarına ve titreşimlerine karşı mükemmel eğilim sağlar.

Mekap Gripper iş ayakkabıları, iş güvenliği standartlarını karşılayan dayanıklı yapıları ile iş ayakkabısı markaları uzun vadede hem güvenlik hem de konfor sağlayarak çalışanların verimliliğini artworkırmaktadır.

Ayak Koruma İş Ayakkabısı İş Botu Çizmeler elektrikçi ayakkabıları skechers iş ayakkabıları Stout iş ayakkabıları swolx iş ayakkabıları uvex iş ayakkabıları Yds iş ayakkabıları Ziyaretçi Çarıkları

Çelik burunlu ayakkabılar işyerlerinde ayak koruyucusu olarak kullanılmaktadır. Kullanılan ayakkabıların ergonomik olmasına dikkat edilmelidir. 

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Report this wiki page